Ambasada Jamaica

Reprezentarea diplomatica si consulara a Statului Jamaica in Romania este asigurata de Ambasada Statului Jamaica in Elvetia.

Ambasador: E.S. Dna. Gail Marie MATHURIN

Cancelaria

CH-1201 Geneva, Str.Lausanne 42

Telefon: (0041-22) 731.57.80; 731.57.89

Fax: (0041-22) 738.44.20

E-mail: mission.jamaica@ties.itu.itn

 

{ 3 comments }

BOSCA SIMONA April 23, 2012 at 10:01

Buna ziua,

Vin la dumneavoastra cu o rugaminte: doresc sa invit in Romania un cetatean jamaican. Stiu ca are nevoie de viza. Ce demersuri trebuiesc facute de catre el? Eu, cetatean roman trebuie sa ii fac invitatie?

Multumesc anticipat,
Simona Bosca

Maria April 25, 2012 at 10:14

Simona,

El ca si cetatean jamaican, trebuie sa se adreseze Ambasadei Romaniei in Jamaica, in vederea demersurilor pentru obtinerea vizei. Cum reprezentarea Consulara si diplomatica a Romaniei in Jamaica este asigurata de Ambasada Romaniei in Venezuela, va trebui sa ia legatura cu Ambasada de acolo. Detaliile sunt aici: http://www.ambasade.ro/ambasada-romaniei-in-venezuela.html

Cat despre invitatie, tu va trebui sa ii faci invitatie, in care sa specifici motivul pentru care este invitat, perioada, unde va fi cazat (daca va sta la hotel, vei avea nevoie de voucher de rezervare sau o nota din partea hoteluilui din care sa reiasa perioada rezervata). Mai trebuie sa lasi si datele tale de contact. Insa sfatul meu este sa iei legatura cu ambasada din Venezuela, iar ei iti vor spune in detaliu ce date trebuie sa contina invitatia, precum si celelalte documente pe care cetateanul jamaican va trebui sa le prezinte pentru obtinerea vizei.

Iti doresc mult succes!

Ada October 31, 2012 at 00:46

Buna ziua,
In ianuarie voi pleca intr-o vacanta in Jamaica si ma intereseaza si pe mine va rog sa mi spuneti ce acte am neovoie si mai ales daca am nevoie de visa pentru State.
Multumesc !

Previous post:

Next post: